Canvasdoek

Canvasdoeken

Jouw mooiste foto of afbeelding op canvasdoek. Op veel kantoren, wachtkamers en spreekkamers kom je deze bedrukte doeken tegen. De canvasdoeken worden geprint op een mat polykatoen kwaliteits-canvas. Je kunt er ook voor kiezen om de de canvas te bedrukken op een outdoor canvasdoek. Ideaal voor in de tuin, op een buitenmuur en bijvoorbeeld voor op het balkon. Outdoortoepassingen zijn mogelijk dankzij het gebruik van sterk PVC-doek in combinatie met geïmpregneerde houten frames. De vraag naar canvasdoeken is nog steeds groeiende. Het is makkelijk om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een waar kunstwerk. De frames voor indoortoepassingen zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes, het outdoor frame is in één dikte leverbaar.

Prijs vanaf

45,-
  • Print op canvas
Vraag offerte aan


Wat is canvas?

Canvas is een textiel mix van katoen en polyester. Al sinds jaren een populair product om foto’s en/of afbeeldingen op te vereeuwigen. Voor in de huiskamer, slaapkamer of op kantoor. Canvasdoek wordt door ons handmatig opgespannen op een houten frame. Het houten framewerk is van duurzaam PEFC goedgekeurd hout gemaakt. Het voordeel hiervan is dat het hout niet vervormt of kromtrekt. Kies je voor een outdoor canvas, dan bevestigen we het doek handmatig op een geïmpregneerd framewerk. Onze Canvasdoeken zijn voor veel verschillende doeleinden geschikt, voor zowel binnen als buiten. In elk interieur is het canvas product wel te vinden.

Canvasprint makkelijk aan de muur te hangen

Het houten frame is erg gemakkelijk op te hangen Aan de achterkant van het canvasdoek is een onzichtbaar ophangsysteem bevestigd.

Canvas voor op kantoor

Is jouw kantoor toe aan een nieuwe of andere look? Wij bedrukken de mooiste foto’s of afbeeldingen van jouw bedrijf full color en in hoge resolutie op een kwalitatief canvasdoek.

Tip voor canvasdoek op kantoor

Maak van één mooie foto, drie prachtige kunstwerken. Door bijvoorbeeld meerdere canvasdoeken naast elkaar te hangen van hetzelfde formaat, creëer jij binnen enkele minuten een eigen sfeer op kantoor. Eventueel voorzien van je eigen logo.

Bedrukken van canvas

De print op canvas gebeurt op een zeer hoge resolutie. Het resultaat op canvasdoek is meesterlijk. Op dit doek tover jij je foto of afbeelding om tot een waar kunstwerk.

Canvas foto

Heb jij je mooiste foto al gevonden? Aarzel niet en laat hem door ons vakkundig op een canvas printen. Met de beste inktproducten op het beste textiel.

Prijs print op canvas

Natuurlijk willen wij voor jou dat jouw mooiste foto of afbeelding ook goed tot zijn recht komt op het canvasdoek. Niet het snelle productiewerk, maar service waar jij mee geholpen bent. Dat voorkomt telleurstellingen én het doet recht aan jouw mooiste afbeelding.