Over Reclamemeester

Over ons

Reclamemeester is in 2018 opgericht vanuit de passie voor het grafische vak.
De afgelopen 15 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan binnen een grafisch dienstverlenend bedrijf, deze ervaring vormt voor mij de basis om te kunnen adviseren en mee te denken naar een passende oplossing of een mooi product.

Reclamemeester is een kleinschalig allround, full service reclame- en ontwerpbureau.
Vanuit Noordwolde bied ik de producten en diensten aan. Hier ben ik veel bezig met innovatieve producten, het ontwerpen en druk- en print gereed maken van bestanden. Hierbij werk ik samen met andere ontwerpers, reclamebureau’s en Architecten. Vaak gaat het om toepassingen die net even exclusiever, onderscheidend of anders zijn. Door samenwerking met partners, leveranciers en montage bedrijven is er veel mogelijk, en kunnen we prachtige projecten realiseren waar we trots op zijn.

Onze kracht is service, flexibiliteit, innovatie en denken graag met je mee.

Neem gerust contact op.

Paul van der Woerdt

contact reclamebureau

Contactformulier


Ons werkgebied

Uit alle windstreken van het land weten zowel bedrijven als particulieren ons te vinden voor alles op het gebied van Reclame. Alhoewel we actief zijn in de omgeving van Steenwijk, Heerenveen, Wolvega, Meppel, Oosterwolde, bedienen we ook klanten uit Amsterdam en het zuiden van het land. Maar ook klanten uit Belgie zijn geïnteresseerd in onze diensten. Zo hebben we onlangs nog via een interieur ontwerpbureau, waterafstotende kussens mogen verzorgen voor één van de grootste sauna’s in Europa.  Tevreden klanten! Dat is waar het om gaat.