Spandoeken

Spandoeken

Spandoeken is een populaire vorm van reclame maken. Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om uw merk onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Reclamemeester levert spandoeken in allerlei varianten voor uiteenlopende toepassingen. Dankzij nieuwe technieken leveren wij sinds kort het nieuwe outdoor Spandoek. Lichtgewicht, en zeer eenvoudig te monteren, opvouwbaar kreukt nagenoeg niet, en is met een indrukwekkende kleurintensiteit en extra lange levensduur een verrassend nieuw product. Zie hier alle materialen overzichtelijk voor u op een rijtje u kunt uit maar liefst 5 verschillende materialen een keuze maken, afhankelijk van de locatie waar het doek komt te hangen:

  • Outdoor (Lichtgewicht textieldoek van 100% polyester met een hoge kleurintensiteit en lange levensduur.)
  • PVC Basic (Banner 510 is de alleskunner! Robuust PVC-doek van 510 gr./m2. Voor indoor- en outdoorgebruik en een maximale printbreedte van 500 cm.) • Wilt u een spandoek dubbelzijdig laten bedrukken, dan nemen we daarvoor een PVC-doek van 610 gr./m2. De maximale printbreedte is 320 cm.
  • Block-out is een niet doorschijnend (block-out) PVC-doek van 610 gr./m2. met een maximale printbreedte van 320 cm.
  • Meshdoek is een PVC-doek van 270 gr./m2 met een gaasachtige structuur. Mesh is zowel indoor als outdoor toe te passen met een maximale printbreedte van 500 cm.)