Akoestische panelen

AKOESTISCHE PANELEN

Akoestische panelen reduceren nagalm en “harde”klanken op de werkplek, restaurant, huis of  kantoor. Je ziet het vaak niet eens. Maar in veel kantoorpanden hangen akoestische panelen. Verscholen achter een mooie print of als plafondpaneel verbergen ze een uniek geluidsabsorberend materiaal.

Invloed van akoestiek op ons welzijn

De akoestiek in een gebouw heeft een grote impact op het welzijn van mensen. Zowel in huis als op kantoor draagt een goede akoestiek bij aan een prettige en comfortabele omgeving. Minder geluidsirritatie en zelfs minder vermoeidheid. Waarom? Geen harde klanken of nagalm zorgen voor een gunstigere (werk)omgeving. Minder concentratie verlies en minder stress. Kortom, akoestische panelen leveren een flinke bijdrage aan een comfortabelere leef- en werkomgeving.

Twee vliegen in één klap…

Met akoestische panelen sla je 2 vliegen in 1 klap. Je verbetert niet alleen de akoestische atmosfeer, je kunt de panelen ook nog eens slim gebruiken voor het aankleden van je interieur. Bijvoorbeeld met prachtige designs of promotionele prints. Maar ook om een bepaald product of dienst op te presenteren. Wil je liever een mooie afbeelding gepresenteerd op het akoestisch paneel? Ook dat is mogelijk. In full color met een hoge resolutie. Ideaal voor in een showroom, winkel, restaurant, Hotel of woonruimte.

Bent u opzoek naar een akoestische oplossing?

Bent u opzoek naar een manier om een aangename akoestiek te creëren in huis op kantoor, restaurant, school of gymzaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over akoestische panelen en de vele mogelijkheden en toepassingen.

 

 


Offerteaanvraag

Wilt u meer informatie over het akoestische panelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Er is op het gebied van absorptie panelen/akoestische oplossingen veel mogelijk. Daar adviseren wij u graag over.


de juiste akoestische oplossingen

maatwerk en in elke vorm leverbaar

innovatieve producten dmv lasersnijden en freeswerk

 indien gewenst inclusief montage

in samenwerking met partners kunnen
wij nauwkeurige metingen laten uitvoeren


De juiste partner voor:

– Architecten
– Binnenhuisarchitecten
– Projectinrichters
– Zorginstellingen
– Scholen
– Onderwijsinstellingen
– Bedrijfsleven