Lichtbakplaat

Lichtbakplaat met een luxe uitstraling voor aan de buitengevel!

Lichtbord als verlicht gevelbord

Met lichtbak reclame weet je zeker dat jouw bedrijf gezien wordt. Bij lichtbak platen wordt meestal een melkwit plexiglas gebruikt. Het materiaal heeft een lichtdoorlatendheid van 30% en zorgt voor een egale lichtverdeling. De lichtbak plaat kan full color worden bedrukt. De kleuren blijven zowel bij dag- als nachtlicht goed.. Meer info >>

Bedrukte lichtbak platen op maat

3 of 5mm plexiglas

Egale lichtverdeling

Met 200% full color of Day and Night

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Lichtbakplaat als verlichte gevelreclame

Verlichte gevelreclame zie je in een donkere winkelstraat eruit springen. Het valt op en het maakt een gezellige indruk. Denk ze maar eens weg. Het zou een donkere en grijze bedoeling worden. Dat is nou het mooie van verlichte gevelreclame. Het siert niet alleen je gevel maar het straalt tot tientallen meters verderop uit.

Lichtbord met full color bedrukking voor nacht en dag

Natuurlijk wil je dat jouw verlichte gevelbord ook overdag goed tot zijn recht komt. Daar is aan gedacht. Met een dag en nacht print wordt er met verschillende lagen gewerkt, zodat zowel ’s nachts als overdag de lichtbakplaat een juweeltje aan de muur is.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen voor een verlicht reclamebord of lichtbakplaat

1 + 13 =

Verlichte reclame met een lichtbakplaat is helemaal hot

Jouw zaak in het zonnetje zetten. Dat is eigenlijk wat je met een lichtbakplaat of verlichte gevelborden bewerkstelligt. Je maakt mensen niet blij met gezellige verlichte borden. Het nodigt ook uit om eens een kijkje in de winkel te nemen. Dat is natuurlijk wat reclame met je doet. Uitnodigen om een bezoekje te brengen. De rest zal je zelf moeten doen…

Materiaal Acrylaat opaal
Gewicht

3 mm: 3,4 kg./m2

5 mm: 5,82 kg/m2

Brandcertificaat Nee
Bedrukking UV-print
Maximaal printformaat 300 x 200 cm
Dikte 3 en 5 mm
Afwerking Schoon- en contoursnijden
Indoor/outdoor Indoor en outdoor
Waterafstotend Ja
Translucent Ja

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van éen of meerdere lichtbakplaten of verlichte gevelreclame

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Verlichte buitenreclame voor winkels en bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This