Stoepbord

Stoepbord met een eigen look!

Opvallende Stoepborden

In elke winkelstraat wel te vinden. Het stoepbord. Bijna voor elke winkel staat er wel één. Stoepborden zijn geliefd omdat het een voordelige manier van reclame maken is en een reclamebord ook nog eens de volle aandacht trekt. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Keuze uit drie modellen

Gebruiksvriendelijke kloklijsten

Voor A1 en A0 Posters

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Stoepborden in verschillende modellen

Ga je voor spatwaterdicht of voor volledig waterdichte stoepbord. Voor een goedkope stoepbord of een duurder exemplaar. We hebben voor jou 3 verschillende modellen: Klapbord, stoepbord met swingvoet of stoepbord met watertank. Ga je voor de voordeligste, dan is het klapbord een optie.

Stoepbord met voet

Een stoepbord met swingvoet is een solide oplossing voor een spatwaterdichte stoepbord reclame. Heb je liever een 100% waterdichte oplossing, dan is het stoepbord met watertank het beste alternatief. De voet van het stoepbord is een watertank, wat zorgt voor meer stabiliteit.

Je eigen stoepreclame als publiekstrekker

Betaalbare reclame-uitingen. Het stoepbord is betaalbaar en een ware aandachtstrekker onder voorbijgangers. Dat is een feit. In de winkelstraat zie je ze immers niet voor niets zoveel staan.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen voor een stoepbord als reclamebord

14 + 10 =

Pimp je stoep op met een pakkend stoepbord

Even weer wat anders. Een frisse of nieuwe look. Het doet soms zoveel. Verras je klanten regelmatig met acties en nieuwe reclame-uitingen om goed onder de aandacht te blijven. De kracht van reclame zit in herhaling. Maar dat betekent natuurlijk niet oneindig lang herhalen…

 

Type Klapbord, Stoepbord met swingvoet en Stoepbord met watertank
Formaat

Klapbord: A1 posters

Stoepbord met swingvoet en Stoepbord met watertank: A1 en A0 posters

Systeem

Klapbord en Stoepbord met swingvoet: swingbord met tweezijdige kliklijst

Stoepbord met watertank: swingbord met watertank en tweezijdige kliklijst

Materiaal Geanodiseerd aluminium met kunststof
Gewicht

Klapbord: 8 kg

Stoepbord met swingvoet: 16,6 kg of 20,4 kg

Stoepbord met watertank: 13,4 kg of 18,4 kg

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor een stoepbord

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Stoepborden voor winkeliers

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This