Veiligheidsstickers

Veiligheid voor alles!

Stickers om veiligheid te borgen

Veiligheid voorop. Stickers zijn een veelgebruikte manier om de veiligheid op locaties, gebieden en plekken aan te geven. Met stickers kan je de vluchtroutes in een gebouw aangeven. Maar veiligheidsstickers kunnen ook als waarschuwingen worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan stickers met de waarschuwing brandgevaar, of giftige stoffen..

Bekijk de mogelijkheden >>

Persoonlijk advies of maatwerk?
Geen probleem, we leveren ook op maat. Wil je meerdere verschillende stickers op één vel, of stickers anders opgemaakt? Neem gerust contact met ons op of stuur je vraag via het contactformulier.

Snel contact: 06 22 737 861

Veiligheidsstickers onmisbaar voor de veiligheid!

Laat zien wat wel en wat niet mag. Met onze veiligheidsstickers verklein je de kans op ongelukken. Stickers die je wijzen op veiligheidsvoorschriften. Denk aan geboden, verboden of stickers om vluchtroutes aan te geven. Onmisbaar in het geval van noodsituaties en calamiteiten. Dan blijkt vaak de meerwaarde van veiligheidsstickers.

Soorten veiligheidsstickers

Veiligheids- en waarschuwingsstickers zijn er in vele soorten en maten. Van gebodsstickers tot verbodsstickers en alles daartussenin. Veiligheidsstickers worden voorzien van veiligheidssymbolen en kleuren, zoals omschreven in de NEN-EN-ISO 7010. Deze norm zorgt voor standaardisering en harmonisering van veiligheidspictogrammen. Wel zo handig als je waarschuwingen herkent, ongeacht waar je vandaan komt. De grafische symbolen zijn universeel herkenbaar en geven duidelijk aan wat er van je verwacht wordt.

Meer productinformatie >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Krasvaste stickers met permanente lijmlaag

Met ISO7010 en NEN 3011-2015 normering

Let op! Minimale afname 50 vel per beeld.

Eventueel hulp bij opmaak

Prijs/offerte opvragen van veiligheidsstickers

Upload je bestand en wij gaan voor jou aan het werk!

  Veiligheidsstickers

  Vraag naar de mogelijke formaten. Veiligheidsstickers zijn in veel verschillende soorten afmetingen te verkrijgen. Het is wel afhankelijk van welk materiaal je het wilt laten maken. Daarom is even contact opnemen het handigst..

  Bedrukking

  UV-print

  Lijmlaag: Permanent

  Waterafstotend voor gebruik indoor en outdoor
  Afwerking

  Schoon- en contoursnijden en voorzien van glanslaminaat.

  Op het gebied van stickers is veel mogelijk..

  Zit de juiste sticker er niet bij? Er zijn oneindig veel soorten stickers op onze website te plaatsen. Helaas teveel om op te noemen. We hebben geprobeerd de meest voorkomende veiligheidsstickers te publiceren. Maar zit de sticker met het pictogram die jij zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We hebben duizenden stickers in een database beschikbaar. Daar zit jouw pictogram vast bij..

  Beursbanner

  Backdrop-banner

  Bannier

  Gebodsstickers en pictogrammen

  Met gebodsstickers wordt op gebiedende wijs duidelijk gemaakt wat je moet doen. Want elk soort beroep kent risico’s. Maar ook op bedrijfsterreinen en werkplaatsen schuilen veel gevaren. Met behulp van (blauwe) veiligheidsstickers zorg je voor bewustwording van dreiging en gevaar. Vanzelfsprekend helpen dit soort waarschuwingsstickers om het aantal ongelukken te verminderen en te voorkomen.

  Verbodsstickers en verbodspictogrammen

  Met een verbodssticker wordt aangegeven of je, wel of geen, toestemming hebt om iets te doen of iets te betreden. Er zijn legio verschillende verbodspictogrammen. Denk aan “verboden terrein” of “verboden te parkeren”. Het laat geen twijfel, een verbodssticker moet je in acht nemen. De bekende rode aanduiding geeft een duidelijk signaal af. Heb je permissie of moet je rechtsomkeert maken.

  Waarschuwingsstickers helpen voor de veiligheid

  Wees gewaarschuwd. Het mag maar ben je bewust van de risico’s en gevaren. Dat is eigenlijk het doel van een waarschuwingssticker. Dit soort stickers worden veel gebruikt bij machines of gevaarlijke stoffen. Het maakt eenvoudig duidelijk dat je je op “gevaarlijk terrein” begeeft. Oftewel, opletten dus! Heb je niet de juiste ervaring of diploma’s om datgene te doen waarvoor je gewaarschuwd wordt? Het is je eigen verantwoording. Dat wil zeggen, het is en blijft een waarschuwing.

  Gevarenstickers voor het eenvoudig waarschuwen van dreigend gevaar

  Het signaleren van gevaar is toch wel het minste wat je kan doen. Helemaal als dat zo makkelijk gaat met een gevarensticker. Plakken en klaar is Kees. Door het gebruik van gevarenstickers of borden help je mee de veiligheid te verhogen. Noem het een plicht van werkgevers. Uiteindelijk gaat onze veiligheid en gezondheid boven alles.

  Brandveiligheid Stickers

  Beperk of voorkom brand met brandveiligheidsstickers. Met verschillende sticker pictogrammen kun je kiezen uit een groot aanbod brandveiligheid stickers. Brandbeveiliging met relatief eenvoudige middelen. Voor op brandblusser, brandhaspel, handmelder, etc. Je kunt zo gek niet bedenken of er zijn wel officiële brandveilige sticker pictogrammen voor. Voldoe aan alle brand veiligheidsvoorschriften en bestel hier je kwalitatief hoogwaardige stickers, die voldoen aan veiligheidsnormering

  Verkeersborden Stickers

  Er zijn wel meer dan 150 verschillende Verkeersborden stickers verkrijgbaar. Stickers die de verkeersveiligheid verhogen. De standaard verkeersborden of minder vaak voorkomende verkeersborden. Alle soorten en maten zijn op stickers verkrijgbaar.

  Industriële stickers zorgen voor veiligheid bij industriebedrijven

  Veiligheidsstickers voor in de industrie worden gemaakt van een folie die speciaal geschikt is voor industriële toepassingen. De folie voldoet niet alleen aan de veiligheidseisen, zoals de NEM en ISO voorschrijft, maar is ook nog eens van duurzaam materiaal, UV bestendig en daarmee bestand tegen Nederlandse weersinvloeden. De industriële veiligheidsstickers hebben een permanente lijmlaag, zijn krasvast en bestand tegen chemisch reinigen.

  Veiligheidsstickers die voldoen aan ISO en NEN normen

  Steeds meer bedrijven krijgen te maken met internationale standaarden. Normen en richtlijnen die het niveau van veiligheid en kwaliteit naar een hoger plan tillen. Wij zorgen voor veiligheidsstickers die voldoen aan de ISO7010 en NEN 3011-2015 normering. Het begin van een veilige werkomgeving. Alle stickers worden in full color geprint. Afhankelijk van de vorm en grootte worden de veiligheidsstickers vervolgens contour gesneden. Door de sterke lijmlaag hebben de plakstickers een sterk hechtend vermogen en een flinke kleefkracht. Plakken maar!

  Veiligheidsstickers kopen

  Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige stickers voor binnen of buiten? Hier vind je alle veiligheidsstickers die er zijn. Kom je een veiligheidssticker niet tegen op de website, neem gerust contact met ons op. Er zijn wel meer dan duizend stickers. Die kunnen we natuurlijk niet allemaal op onze site publiceren. Dus kom in actie en borg de veiligheid voor mens en dier en zet securiteit op de eerste plaats!

  Materiaal Avery PP top white
  Bedrukking UV-print
  Maximale printbreedte 25 cm
  Lijmlaag Permanent
  Afwerking Schoon- en contoursnijden en voorzien van glans laminaat
  Indoor/outdoor Indoor en outdoor
  Waterafstotend Ja
  Extra Voldoen aan ISO 7010 en NEN 3011-2015 normering
  Let op De minimale afname voor dit product is 50 vellen. Dit geldt per beeld.

  Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van veiligheidsstickers.

  Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

  ;

  Vrijblijvend meedenken

  ;

  Werkgebied heel Nederland

  ;

  Veiligheidsstickers geleverd in heel Nederland

  ;

  Zowel particulier als zakelijk

  Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

  info@reclamemeester.nl

  06 22 737 861

  Ringweg Oost 41, Noordwolde

  Pin It on Pinterest

  Share This