Poster

Jouw eigen ontwerp op groot formaat poster?

Posters laten maken

Posters bepalen al sinds jaar en dag ons straatbeeld. Zowel in de stad als dorp is de poster niet meer weg te denken. Waarom? Posters is één van de goedkoopste manieren van reclame maken. Pakkend en effectief.

Wie bieden een ruim assortiment aan posters. De mogelijkheden zijn oneindig. Van full color tot zwart/wit, van glans tot mat en van groot tot klein. Er zijn twee verschillende diktes beschikbaar en u bepaald zelf het formaat.. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Grote posters tot Abri formaat

Optioneel met mat of glans laminaat

Keuze uit twee papiersoorten

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Ontwerp drukwerk posters

Een poster maken we voor jou in allerlei verschillende soorten formaten. Een poster geheel op maat gemaakt om jouw reclame uitingen pakkend en met uitstraling over te brengen. Als affiche, raambiljet of aanplakbiljet.

Posters maken we veel voor bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan feestelijke gelegenheden, beurzen, festivals of bijeenkomsten.

Hoe kondig jij jouw party of bruiloft aan? Wij maken graag een aankondigings-poster voor je op. Pakkend en met een doeltreffende boodschap. Dan levert jouw poster de meeste attentiewaarde op.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een poster of meerdere posters

14 + 11 =

De kracht van een poster als reclamemiddel

De poster is een krachtig reclamemiddel. Met een grote poster vraag je om aandacht. Helemaal met een boodschap of uiting erop die aanspreekt. Een pakkende poster trekt de blik van voorbijgangers. En dat is nou net wat de bedoeling is van reclame posters. Aandacht!!

Goedkoop reclamemiddel

Een poster is een van de meest goedkope en meest eenvoudig toepasbare reclamemiddel. Daarom zie je de poster overal hangen. Als affiche of aanplakbiljet.

Formaten Posters

Bij ons kun je verschillende formaten posters bestellen. Van klein tot groot. Vandaar dat we zo enthousiast zijn over deze manier van reclame maken.

Loop maar door de winkelstraat en je ziet bijna in elke etalage wel een poster op het raam geplakt. De raamposter is bijzonder populair onder de winkeliers. Dat komt door de aantrekkelijke prijs.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van poster.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This