Golfvlag

Een golfvlag als sponsorvlag..

Golfvlaggen

Golfvlaggen worden op een extra sterke textiel bedrukt. Ook wel longlife genoemd. De vlag wordt standaard voorzien van een golftube. Hierdoor passen de vlaggen op alle gangbare vlaggenstokken op de golfbaan.

Kleed het speelveld aan met sponsor vlaggen en zorg dat uw sponsors er op wedstrijden of evenementen goed uitspringen. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Voor elke gangbare golfvlaggenstok

Per evenement of sponsor een opvallende vlag

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Een golfvlag ontwerpen voor jouw sponsors

De bekende golfvlag is een bijzonder sterke vlag, speciaal gemaakt voor op het golfterrein. Dat moet ook wel, want deze sponsorvlaggen hebben vaak veel te verduren. Zon, wind en regen. De golfvlaggen moeten er goed bij blijven hangen.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een golfvlag of meerdere golfflags

8 + 4 =

Online je golfvlaggen kopen

Bestel je een golfvlag bij ons, dan zit daar standaard een golftube bij. Daarmee passen alle gangbare vlaggenstokken in. De vlaggen worden bedrukt door middel van sublimatie. Een methode waarbij het inkt ver de vezel van de stof in dringt. Zo blijft de stof soepel en de opdruk mooi.

 

Materiaal Flag longlife
Gewicht 115 gr./m2
Brandcertificaat Nee
Bedrukking Sublimatie
Formaat 44 x 34,5 cm
Afwerking Met golftube (tube lock systeem) dat past op gangbare golfvlagstokken
Levensduur Drie tot vijf maanden, tot windkracht zes

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van éen of meerdere golfvlaggen.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This