Freesletters

Freesletters met je eigen bedrijfsnaam of logo!

Je bedrijfsnaam uitgefreesd

Een van de meest toegepaste gevelreclame, freesletters. Uw bedrijfsnaam en/of logo uitgefreesd en als visitekaartje gepresenteerd op uw gevel. Luxe, eenvoudig, strak, design, alles is mogelijk. Uw bedrijf wordt er in ieder geval makkelijker door gevonden. Gebruik uw gevel om op te vallen. Gevelreclame in de vorm van freesletters hebben en hoge attentiewaarde. Het is immers het eerst in het oog springende visitekaartje. Meer info >>

Freesletters met eigen print

Keuze uit zes materialen

Plexiglas wordt alleen op de achterzijde geprint

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Uitgefreesde letters voor op je gevel

Dat noemen we gevelsigning. Met prachtig uitgefreesde letters je gevel aankleden. Gevelbelettering heeft een hoge attentiewaarde. Het straalt kracht en professionaliteit uit.

Waar kan je freesletters voor gebruiken

Tja, daar gaan we weer.. Er is zoveel mogelijk dat je als ondernemer door het bomen het bos niet meer ziet. Maar kort uitgelegd, kun je met freesletters op een unieke manier je gevel aankleden. Niet zomaar met een standaard reclame bord, maar met luxe uitgefreesde letters. Gevel belettering is een visitekaartje aan de buitenmuur. Dit soort reclame is een van de meest gekozen vorm van gevelreclame.

Jouw bedrijfsnaam in letters uitgefreesd of een slogan. In allerlei soorten, vormen en maten. Van uitgefreesde letters uit plexiglas, tot freesletters uit dibond.

Uit welk soort materialen worden freesletters gevreesd

Dat zijn er aardig wat. Wat past bij jouw ontwerp of gevel. Wil je een luxe RVS uitstraling dan zijn uitgefreesde letters uit dibond mogelijk iets voor jou. Wil je meer kleur gebruiken en design dan is wellicht een print op plexiglas een beter alternatief. Het uitvrezen van de letters kan dus op verschillende materiaal soorten. Welke dat allemaal zijn kun je hieronder lezen.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen voor freesletters

14 + 14 =

Hoe kleed jij je gevel? Met freesletters uit dibond of Beelite?

Kies welk soort freesletters je wilt bestellen. We hebben hieronder de eigenschappen op een rijtje gezet. Maar uiteraard is even contact opnemen misschien wel slim..

 

Dibond® Dibond® Butler Finish
Forex® Plexiglas Re-board® Beelite
Materiaal Aluminium sandwich paneel met toplaag Aluminium sandwich paneel met geborstelde toplaag Geschuimd PVC Geëxtrudeerd plexiglas Kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige witte toplaag 100% recyclebaar honinggraatkarton
Gewicht Vanaf 4,32 kg./m2 3,5 kg./m2 Vanaf 1,53 kg.m2 Vanaf 3,4 kg./m2 Vanaf 1,6 kg./m2 Vanaf 1,5 kg kg./m2
Brandcertificaat M1 B2 B1 Nee Nee Nee
Bedrukking UV-print UV-print UV-print UV-print UV-print UV-print
Maximale printbreedte 300 cm 301 cm 301 cm 301 cm 316 cm 316 cm
Dikte 3 of 4 mm 3 mm 3, 5 of 10 mm 3, 5 of 10 mm 10 of 16 mm 10 of 16 mm
Indoor/outdoor Indoor en outdoor Indoor en outdoor Indoor en outdoor Indoor en outdoor Indoor Indoor
Waterafstotend Ja Ja Ja Ja Nee Nee
Translucent Nee Nee Nee Ja Nee Nee
Lijmsoort CTN 300 lijm of CTN C060 lijm CTN 300 lijm Permacol HPL 328 lijm

Helder met print achterzijde: CTN C060 lijm

Helder met print voorzijde: Permacol HPL 328 lijm

Opaal: Permacol HPL 328 lijm

Permacol HPL 328 lijm Permacol HPL 328 lijm

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor freesletters

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Freesletters of reclamepanelen in vele soorten en maten.

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This