Beursbanner

Eyecatcher om product te promoten!

Banner voor op de beurs

Beursbanner: Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk! prints voor een beursstand moeten dus perfect zijn. Onze beursbanners zijn dan ideaal: een matte print (i.v.m. spotlights), B1 brandcertificering, perfecte kleuren en haarscherpe prints. Meer info >>

Banners voor beurzen en exposities

Matte haarscherpe prints

Budget optie met grote impact

B1-brandcertificering

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Beursbanner

De prijs, de kwaliteit en de matte structuur maakt van Dekostof de meest gekozen optie bij Beursbanners. Klanten kiezen Airtex als de print groter moet zijn dan 3,2 meter en als het gespannen of geplakt moet worden op wanden, zoals behang. Theater is ideaal als het doek ondoorzichtig en licht blokkerend moet zijn. Wil men juist transparantie dan zijn Voile en Flag mooie opties. Voile is extreem doorzichtig en Flag meer semi-transparant.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een Beursbanner

5 + 11 =

Ontdek het gemak van een beursbanner

Met Beursbanners laat je jouw klanten opvallen op bijvoorbeeld een beurs of expositie. Een perfecte beursstand is goede (beurs)communicatie, maar het rendement is het enige wat telt. Kies voor indoor banieren en geef de stand van jouw klant echte stopping power. De print op Beursbanners zijn altijd goed zichtbaar vanwege het matte uiterlijk. Je kunt ze dus gerust combineren met spotlights.

Materiaal Dekostof, Airtex, Flag, Theater, Voile, Blackback
Brandwerend Alle stoffen zijn B1 gecertificeerd
Bedrukking

UV print: Airtex, Blackback en Theater

Sublimatie: Dekostof, Flag en Voile

Maximale breedte Verschilt per stof. Raadpleeg de opties of productsheets (downloads) voor deze informatie
Afwerking Zomen, tunnels, platte pees
Indoor / Outdoor Indoor
Extra Doeken groter dan 5 x 5 meter worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor een Beurs banner.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This