Raamsticker

Plak op je raam en opvallen maar!

Raamstickers op ramen plakken

Met raamstickers pak je de aandacht. Raamstickers zijn een eenvoudige oplossing om in te zetten voor meerdere doeleinden. Denk aan reclamecampagnes, marketingcampagnes, maar ook om meer privacy te creeren. Raamstickers kunnen goed dienst doen om te beschermen tegen inkijk van buiten. Handig bij badkamers, bespreekruimtes, maar ook voor winkels in het centrum kunnen ze een goede oplossing zijn. Meer info >>

Raamstickers gemaakt van kwaliteitsfolie

Bestel vanaf 1 stuk

Doeltreffende oplossing voor veel uitingen

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Gepersonaliseerde raamstickers

Raamstickers zijn eenvoudige oplossingen om in te zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen.

Keus uit hoogwaardige folies

De folies zijn van zeer hoge kwaliteit met maximaal 60 maanden garantie (afhankelijk van het type folie). Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Daarom is het aan te raden de folies door een erkend bedrijf te laten plakken. De ondergrond moet sowieso droog, schoon en vlak zijn, voor een optimaal resultaat

Raamstickers bieden privacy en laten ramen spreken

Onze Raamstickers zijn een effectieve oplossing voor verschillende marketingdoeleinden. Zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten: vang de blik van voorbijgangers met opvallende Raamstickers. Zo trek je bezoeker en klant letterlijk over de streep!

Raamstickers kunnen ook worden ingezet om een specifieke sfeer te creëren voor iedere ruimte. Uit onderzoek is gebleken dat de beste ideeën ontstaan wanneer medewerkers in een kantoor werken waar aandacht is besteed aan de aankleding. Dit hoeft niet duur te zijn. Vandaar dat Raamstickers een uitermate geschikt onderdeel kunnen spelen hierin.

Binnen vs buiten plakken

Raamstickers plak je aan de binnenzijde of juist aan de buitenzijde van het raam. Raamstickers met de plakzijde aan de voorkant (achter het glas) zijn bedrukt op de plakzijde en worden door het glas heen bekeken. Op deze manier zijn ze beschermd tegen het weer, maar uiteraard nog prima zichtbaar voor langslopend publiek.Raamstickers met de plakzijde aan de achterkant (op het glas) plakken aan de achterkant en worden dus gezien vanaf de kant waar ze worden geplakt.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een raamsticker

10 + 7 =

Formaten raamstickers

Vraag naar de mogelijke formaten. print op raamstickers zijn in veel verschillende soorten afmetingen te verkrijgen. Het is wel afhankelijk van welk materiaal je het wilt laten maken. Daarom is even contact opnemen het handigst..

Afwerking

Indoor: Machinaal opgespannen

Outdoor: Handmatig opgespannen

Bevestiging

Afhankelijk van het materiaal. Neem even contact met ons op dan informeren wij je over de mogelijkheden.

Gebruik

Voor binnen en buiten geschikt. Maar wij informeren u graag welk soort het beste bij uw doel past.

Etiketten met eigen look

Met een raamsticker toon jij je huisstijl om nooit meer te vergeten. Een ware blikvanger voor voorbijgangers met opvallende Raamstickers.

Materiaal 3M™ 20 serie, 3M™ 40 serie, 3M™ Clear View, Orajet® 3162, Orajet® 3651, Avery 2000 serie, Avery 3000 serie en Lintec
Brandcertificaat 3M™ folies hebben een B1-certificaat, de andere folies geen.
Printtechniek

3M™ folies, Lintec en Avery folies: latex en UV-print

Orajet® folies: latex

Maximale printbreedte uit één stuk

3M™ folies, Orajet® folies en Lintec: 148 cm

Avery folies: 156 cm

Lijmlaag

3M™ 20 serie, 3M™ Clear View, Orajet® 3162 en Avery 3000 serie: verwijderbaar

3M™ 40 serie, Lintec, Orajet® 3651 en Avery 2000 serie: permanent

 

Kleur lijmlaag

3M™ 20 serie, 3M™ 40 serie, Orajet® folies: grijs of transparant

Avery folies, 3M™ Clear View en Lintec: transparant

 

Plakinstructie Droog plakken. De uitzonderingen zijn Orajet® 3651, 3M™ Clear View en Lintec, dit plak je nat. Bij Lintec heb je daar babyshampoo bij nodig.
Montagetemperatuur > 10 °C, met uitzondering van Orajet® 3651. Dit is > 8 °C.
Laminaat Glans of mat. Bij 3M™ Clear View kun je kiezen voor Clear View laminaat en bij Lintec is er geen laminaat nodig.
Garantie binnen

3M™ 20 serie: 24 maanden

3M™ 40 serie: 60 maanden

3M™ Clear View: 84 maanden. Zonder laminaat is dit 60 maanden.

Garantie buiten

3M™ 20 serie: 12 maanden

3M™ 40 serie: 36 maanden

3M™ Clear View: 84 maanden. Zonder laminaat is dit 60 maanden.

Levensduur

Orajet® 3162: 24 maanden

Orajet® 3651: 60 maanden

Avery 2000 serie: 60 maanden

Avery 3000 serie: 48 maanden

Lintec: Minimaal 60 maanden als je Lintec aan de binnenzijde van een raam plakt. Aan de buitenzijde van een raam is dit 36 maanden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van raamstickers.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This