Raamsticker

Raamstickers

Met raamstickers pak je de aandacht. Raamstickers zijn een eenvoudige oplossing om in te zetten voor meerdere doeleinden. Denk aan reclamecampagnes, marketingcampagnes, maar ook om meer privacy te creeren. Raamstickers kunnen goed dienst doen om te beschermen tegen inkijk van buiten. Handig bij badkamers, bespreekruimtes, maar ook voor winkels in het centrum kunnen ze een goede oplossing zijn.

De folies zijn van zeer hoge kwaliteit met maximaal 60 maanden garantie (afhankelijk van het type folie). Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Daarom is het aan te raden de folies door een erkend bedrijf te laten plakken. De ondergrond moet sowieso droog, schoon en vlak zijn, voor een optimaal resultaat

Raamstickers bieden privacy en laten ramen spreken

Onze Raamstickers zijn een effectieve oplossing voor verschillende marketingdoeleinden. Zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten: vang de blik van voorbijgangers met opvallende Raamstickers. Zo trek je bezoeker en klant letterlijk over de streep!

Raamstickers kunnen ook worden ingezet om een specifieke sfeer te creëren voor iedere ruimte. Uit onderzoek is gebleken dat de beste ideeën ontstaan wanneer medewerkers in een kantoor werken waar aandacht is besteed aan de aankleding. Dit hoeft niet  duur te zijn. Vandaar dat Raamstickers een uitermate geschikt onderdeel kunnen spelen hierin.

Binnen vs buiten plakken

Raamstickers plak je aan de binnenzijde of juist aan de buitenzijde van het raam. Raamstickers met de plakzijde aan de voorkant (achter het glas) zijn bedrukt op de plakzijde en worden door het glas heen bekeken. Op deze manier zijn ze beschermd tegen het weer, maar uiteraard nog prima zichtbaar voor langslopend publiek.Raamstickers met de plakzijde aan de achterkant (op het glas) plakken aan de achterkant en worden dus gezien vanaf de kant waar ze worden geplakt.

Folies met de mooiste uitstraling en beste kwaliteit

Er zijn verschillende soorten folies toe te passen. U kunt kiezen uit de volgende verschillende kwaliteiten en uitstralingen.

Wit – Folie met een witte uitstraling (tekst of ontwerp is ongeacht de achtergrond en lichtinval alsnog goed leesbaar)

Transparant – Semi-transparante folie, niet volledig doorzichtig

Glashelder – Folie die de transparantie van het glas benadert

Zandstraal – Folie met een matte uitstraling voor een privacy effect

One way vision – Folie zonder inkijk van buiten maar wél met zicht van binnen náár buiten