Baniervlag

Wil je luxe uitstralen, koop een reclame banier!

Baniervlaggen

‘Banier’ is de algemene benaming voor langwerpige doeken. Ze zijn boven tot onder opvallend en een stijlvolle uiting van een boodschap of merk. Kies uit de binnenbanier of de gevelbanier. Binnenbanier: indoor De binnenbanier is een mooie aanvulling op productpresentaties in winkels en showrooms. Je kunt kiezen uit de volgende doeksoorten:

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Sterke kwaliteit

Keuze uit twee verschillende stoffen

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Reclame Banier

Reclame banier is een type reclamevlag die veel gebruikt wordt door zijn opvallende en langwerpige doek. Deze vlag hangt er altijd goed bij, waardoor de reclameboodschap goed zichtbaar is. De reclame banier kun je zowel binnen als buiten ophangen. De vlag is langwerpig van vorm en kan uitstekend bedrukt worden met een reclameboodschap of uw bedrijfslogo. De reclame banier kan zowel dubbelzijdig als enkelzijdig bedrukt worden. Een vlag die je goed als blikvanger aan de weg kunt plaatsen.

Kleed de gevel aan met een baniervlag

Alle doeken zijn verkrijgbaar in drie breedtes en in elke gewenste hoogte. Kies een passend ophangsysteem in combinatie met jouw binnenbanier. Dit is een blank houten houder of een robuuste RVS baniersteun. Gevelbanier: outdoor Met de gevelbanier vergroot je de uitstraling van een winkel of bedrijf ook outdoor. De spandoeken met dubbelzijdige print worden haaks op de gevel gemonteerd met RVS baniersteunen. Door montage op hoogte en de haakse positie op gevel is de gevelbanier voor ieder pand een blikvanger. De gevelbanieren zijn verkrijgbaar in breedtes van 60 of 80 centimeter en een maximale hoogte van respectievelijk 2,5m en 3m.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een baniervlag of meerdere baniervlaggen

3 + 6 =

Baniervlag om de aandacht te trekken

Een snelle maar zeker ook voordelige manier om gezien te worden. Vandaar dat deze vlag ook vaak een reclame banier wordt genoemd. De banier vlag staat bekend om haar luxe uitstraling. Een opvallende reclame banier om het grote publiek te bereiken. Onopvallende reclame? of toch niet. We zijn er al zo aan gewend en hebben niet eens meer door wat de attentiewaarde van een banierflag is. Dus ben je opzoek naar een manier om meer voorbijgangers te enthousiasmeren? De banier doet het werk voor je!

 

Flag Flag longlife
Materiaal Polyester Polyester
Gewicht 110 gr./m2 115 gr./m2
Brandcertificaat B1 Nee
Bedrukking Sublimatie Sublimatie
Maximale printbreedte 306 cm 306 cm
Textuur Licht en glanzend Grove, maar lichte structuur
Afwerking

Band, haken en tunnel.

Afwerking aan linker- of rechterzijde vlag

Band, haken en tunnel.

Afwerking aan linker- of rechterzijde vlag

Translucent Ja, voor 98% Ja, voor 90 tot 95%
Levensduur 3 tot 4 maanden (tot windkracht 6) 3 tot 5 maanden (tot windkracht 6)

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van éen of meerdere baniervlaggen.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This