Kioskvlag

Je eigen kioskvlag ophangen?

Kioskvlaggen

Kioskvlaggen zie je veel gebruikt bij ijscowagens, marktkramen en winkels. Het voordeel van een Kioskvlag is dat hij eenvoudig is binnen te halen. Dat is natuurlijk voor het behoud van de vlag het beste. Want kioskvlaggen hebben veel te lijden van weersomstandigheden. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Enkel en dubbelzijdig te bedrukken

Geprint op longlife vlagdoek of banner blockout

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Kioskvlaggen kopen

Een Kioskvlag kopen is bij ons erg gemakkelijk. Jij bepaald hoe de vlag eruit moet komen te zien. Wij verzorgen de opmaak van de kiosvlag en sturen je het ontwerp toe. Ben je tevreden dan gaan we voor jou aan de slag. Binnen een paar dagen heb je de kiosvlag in huis en kun je hem ophangen.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een kioskvlag of kioskvlaggen

11 + 5 =

Levensduur van een kioskvlag

Vlaggen hebben door de weersomstandigheden in Nederland veel te voorduren. Regen en wind, maar ook de zon zorgen ervoor dat de kwaliteit van de vlag hard achteruit gaat. Het voordeel van een Kioskvlag is dat je hem makkelijk kunt ophangen maar ook weer naar binnen halen. Dat verlengd de levensduur en je vlag blijft er mooier bij hangen!

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van éen of meerdere kioskvlaggen

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This