Roll up banner

Maak indruk, snel en effectief!

Beurs, congres of in winkel

Sta je op een beurs of een congress of voorlichtingsavond? of wil je deze gebruiken voor de hal of entree? Dan is de roll-up banner een perfect presentatie systeem. Onze roll-up banners zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in de diverse formaten en uitvoeringen. De roll-up banners worden geleverd met een handige draagtas en opzet systeem. Meer info >>

Compleet assortiment Roll up-banners

Goede prijs en kwaliteits verhouding

Ruime keuze

Snelle levering

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Roll up banner

  • Met Roll up banners promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. Opbouwen is een fluitje van een cent en de prijs is superscherp. Met een keuze uit vier varianten, elk verkrijgbaar in drie formaten, is er voor iedere gelegenheid een geschikt roll up systeem verkrijgbaar. De Roll up banners worden standaard geleverd in een stevige draagtas. De verschillen De Roll Up Budget heeft een minimalistische vormgeving, is superscherp geprijsd en vandaag besteld is morgen in huis. Dat laatst geldt ook voor de Roll Up Premium, die een iets luxere uitstraling dan de Budget-variant heeft. Wil je echt uitpakken? Kies dan de Roll Up Deluxe: de Rolls Royce onder de roll up systemen, met een verfijnde vormgeving en hoogwaardige print. En dat het altijd groter kan, bewijst de Roll Up XXL. Deze banner is maar liefst twee meter breed!  Meer productinformatie >>

Upload je bestand en wij gaan voor jou aan het werk!

Dat is handig! Je hoeft alleen maar je bestand te uploaden en je emaildres door te geven. Wij controleren het bestand. Dat voorkomt teleurstellingen!

Hoe werkt het?

  1. Upload je bestand met afbeelding, foto of ontwerp
  2. Verstuur je aanvraag
  3. Wij gaan voor jou aan de slag

Is een Roll Up banner misschien niet helemaal wat je zoekt?

Kijk wat we nog meer voor jou kunnen doen. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van banners en doeken. Ben je er niet helemaal uit welk soort banner of doek geschikt is, we denken graag met je mee! 

Spandoek

Beursbanner

Bannier

Een Roll up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Het is niet voor niets dat Roll up banners populaire presentatiesystemen zijn voor bijvoorbeeld beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en winkelpresentaties. Roll up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van je kantoor of winkel. Plaats deze op een prominente plaats voor maximale zichtbaarheid met de boodschap van jouw klant op ooghoogte.

Roll up budget

 

Roll up premium

 

Roll up deluxe

 

Roll up xxl

 

MateriaalBanner 510 en Airtex®Banner 510, Roll up materiaal 220 mµ en Airtex®Roll up materiaal 220 mµ en Airtex®Airtex®
BrandcertificaatB1B1 met uitzondering van Roll up materiaal 220 mµB1 met uitzondering van Roll up materiaal 220 mµB1
BedrukkingUV-printUV-printUV-printUV-print
Breedte85, 100 of 120 cm85, 100 of 120 cm85, 100 of 120 cm200
Hoogte200 cm200 cm200 cm200, 250 en 300 cm
CassetteTwee uitschuifbare voetenEén uitschuifbare voetGeen uitschuifbare voetenTwee uitschuifbare voeten
Gewicht2,5 – 3,7 kg3,1 – 3,6 kg6 – 8 kg14 kg
Montagetijd+/- 1 minuut+/- 1 minuut+/- 1 minuut+/- 2 minuut
Extra

Klemprofiel bovenzijde, plakstrip onderzijde

Klemprofiel bovenzijde, plakstrip onderzijde

Klemprofiel bovenzijde, plakstrip onderzijde

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor een Roll up banner.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen.  Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This