Makelaarsbord

Verkoop je huis met een makelaarsbord!

Opvallende makelaarsborden

Onze makelaarsborden zijn weerbestendig en uiterst geschikt voor hergebruik. De makelaarsborden kunnen eenvoudig met behulp van zuignappen aan gladde ondergronden worden bevestigd. Doordat de borden van lichtgewicht zijn kunnen ze ook met dubbelzijdig tape of met behulp van touwtjes worden bevestigd. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Met of zonder twister

Keuze uit drie formaten

100% recyclebaar

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Herbruikbare makelaarsborden

Weersbestendig en herbruikbaar. Dit makelaarsbord, ook wel raambord of V-bord genoemd, is bestand tegen Nederlandse weersinvloeden. Robuusten eenzoudig met zuignappen te plaatsen. Dus ook zo weer van het raam af te halen.

Te koop, Te huur of verkocht opdruk

Een van de meest gebruikte termen op een makelaarsbord is “TeKoop”. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld de huisstijl van jouw makelaarskantoor. Dat zorgt niet alleen voor herkenbaarheid. Je valt er ook meer mee op.

Kies je formaat makelaarsbord

Het makelaarsbord is van kanaalplaat gemaakt. Weersbestendig en ook nog eens volledig recyclebaar. Noem het een duurzaam makelaarsbord.. Je hebt de keuze uit meerdere formaten: 100 x 70 cm, 140 x 50 cm en 140 x 100 cm.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen voor een makelaarsbord met eigen ontwerp

11 + 5 =

Makelaarsbord met een ’twist’

Een extra optie die we je bieden is de ’twist’. Dankzij de roterende panelen geeft dit een verdraaid opvallende ’twist’.. Het formaat van de twist is 11 x 70 cm. De twist is in verschillende vormen te verkrijgen. Cirkel, ruit, of huis, zijn de standaardvormen. Maar wil je liever een eigen ontwerp? Ook dat kan!

 

Formaten 100 x 70 cm, 140 x 50 cm, en 140 x 100 cm
Materiaal Kanaalplaat
Gewicht 650 gr.m2
Brandcertificaat B2
Bedrukking UV-print
Dikte 3,5 mm
Textuur Glad, licht geribbeld door kanalen
Afwerking Snijden, rillen, dubbelzijdig tape of zuignappen
Indoor/outdoor Indoor en outdoor, tot windkracht 6
Waterafstotend Ja
Extra 100% recyclebaar

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor een makelaarsbord

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Makelaarsbord voor makelaars

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This