makelaarsbord-stickers

Plak ergens op en verkopen maar!

Makelaarsborden en stickers

Te koop of te huur stickers speciaal voor makelaars. Met makelaarsbord stickers hebt u een relatief goedkope manier om op te vallen. Het zelfklevende materiaal kan moeiteloos op een bestaand makelaarsbord worden geplakt. Maar ook het verwijderen gaat moeiteloos zonder beschadigingen of sporen na te laten. Het voordeel van makelaarsbord stickers is dat u deze vaker kunt gebruiken. Meer info >>

Voor vlakke ondergrond

In vier verschillende varianten te bestellen

TE Koop Verhuurd Te Huur Verkocht

Voor in- en Outdoor gebruik

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Ideaal voor makelaars en verkopers

Onze Makelaarsbordstickers zijn gemaakt van zelfklevende en watervaste monomeer folie. Er zijn vier varianten voor koop- en huurwoningen. Vier stickers met één doel: de aandacht vestigen op het Makelaarsbord. Voor makelaars hét middel om extra aandacht te vragen voor een woning in hun portefeuille.

Overal te gebruiken

Binnen of buiten, een Makelaarsbordsticker communiceert effectief een boodschap. Deze stickers zijn 10 x 40 cm en hebben een matte, lichte structuur. Het zelfklevende vinyl beschadigt de onderliggende laag niet en laat geen sporen na. Dit heeft als voordeel dat je zowel het Makelaarsbord als de stickers vaker kunt gebruiken.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een makelaarsbord-stickers

10 + 15 =

Tekoop Makelaarsbord ook voor andere doeleinden

De manieren om te gebruiken zijn zeer divers. Zo zijn de stickers ideaal voor makelaars, maar de stickers kunnen ook voor verkopers gebruikt worden. Het enige wat je hoeft te doen is de sticker te koop of te huur ergens op te plakken. Wil je een andere tekst erop? Ook dat is mogelijk. We beprinten de stickers met alle mogelijke teksten en opdrukken.

Materiaal Witte, gewalste monomeer folie
Brandcertificaat Nee
Bedrukking Latex
Formaat 10 x 40 cm
Lijmlaag Verwijderbaar en herpositioneerbaar
Textuur Matte, lichte structuur
Plakinstructie Droog plakken op een vlakke ondergrond

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van makelaarsbord-stickers.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This