Topbord

Topbord voor op stoepbord te plaatsen

Op een stoepbord passend topbord

Ideaal om op uw stoepbord te plaatsen: de topbord. Het biedt de perfecte oplossing om tijdelijk en snel een actie op uw stoepbord te plaatsen. Zo wordt uw stoepbord nog efficiënter gebruikt. Het topbord voor stoepbord is probleemloos en eenvoudig op het stoepbord te plaatsen.. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Sterke kwaliteit

Verschillende materialen

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Plaats een topbord op een stoepbord en val nog meer op!

Een topbord voor op een stoepbord is eigenlijk een extra hulpmiddel om nog meer de aandacht te trekken. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke campagne die je op je stoepbord wilt plaatsen.

Communiceer met topborden

Echte publiekstrekkers. Acties presenteren en aandacht scoren met een los bord voor op een stoepbord. Snel een nieuwe boodschap presenteren of een tijdelijke campagne. Daar is dit reclamebord uitstekend geschikt voor.

Bedrukken van een topbord

Topborden kunnen geheel naar eigen wens worden opgemaakt en bedrukt. Ook bij de opmaak kunnen we jou helpen. Want uiteindelijk wil je opvallen. In een winkelstraat of een winkelcentrum. Dit soort actieborden kom je overal tegen.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen voor een topbord op stoepbord

12 + 10 =

Plaats je bedrukte actiebord op een verrijdbare stoepbord

Het zijn de kleine dingen die het doen, zeggen we altijd. Een klein extra bordje op een stoepbord heeft een hoge attentiewaarde (om maar even in marketing termen te spreken). Waar het op neer komt is dat je met een stoepbord in een winkelstraat aandacht trekt. Maar het maximale rendement haal je uit een extra topbord. Het is net even dat beetje extra…

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van éen of meerdere topborden op stoepborden, of ander soort reclameborden.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Reclamebord of reclameborden voor bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This