Relatiegeschenken en promotieartikelen

Bedrukte relatiegeschenken

Relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken met logo, een afbeelding of pakkende tekst. Bij reclamemeester.nl helpen we jou graag met het vinden van unieke relatiegeschenken voor jouw relaties. Je hoeft je niet bezig te houden met de nieuwste trends op het gebied van relatiegeschenken. Dat zijn wij voor jou. Het effect van bedrukte relatiegeschenken is groot. Het geeft een enorme boost aan jouw PR en marketing. Waardeer je relaties dus met een bedrukt relatiegeschenk!

Eindejaars geschenken

BROCHURE
Klik hier voor info

Hot Summer Deals 25% korting

RELATIEGESCHENKEN
klik voor 25% korting

Relatiegeschenken en onze service

Relatiegeschenken leveren wij zowel bedrukt als onbedrukt. Kijk in ons uitgebreide catalogus promotiemateriaal & relatiegeschenken. Wil je één of meerdere promotieartikelen laten bedrukken? geen probleem! Wij bieden voor het bedrukken van promotiemateriaal, een service op maat aan. Dé manier om iets aan klantenbinding te doen en je te onderscheiden van je concurrenten.

Wat doet een relatiegeschenk met jouw klantrelatie?

Een relatiegeschenk wordt enorm gewaardeerd. Een cadeau krijgen vindt iedereen leuk. Maar het effect hiervan is dat jouw relaties zich gewaardeerd voelen. Je werkt ongemerkt aan de opbouw van naamsbekendheid. Een leuke bijkomstigheid is dat jouw merknaam ook nog eens ” blijft hangen”. De kans dat een relatie opnieuw zaken met jou wilt doen is groot. Een uitstekende manier dus om weer eens in contact te komen met je klanten. Want dat wordt vaak vergeten. Een klant binnenhalen is één, maar klanten behouden is minstens zo belangrijk. Dat noemen we klantenbinding! Een relatiegeschenk kan jou daar bij helpen. Verras jouw klanten daarom met een mooi gepersonaliseerd relatiegeschenk.

De voordelen van relatiegeschenken zijn:

Bedrukt in je eigen (huis)stijl

 Verbetert je klantrelatie

 Vergroot de kans op vervolgopdrachten

 Het wordt erg gewaardeerd


TopTaste Tuinartikelen

De zomervakantie nadert alweer langzaam zijn einde. Hoe kun je er toch voor zorgen om nog zo lang mogelijk na te genieten van het zomerse gevoel?  Maak het buiten zitten onder je veranda of in het stadspark aantrekkelijk. De échte musthaves om een fijne avond in de tuin te genieten van een lekker hapje en drankje hebben we voor je geselecteerd. Met de handige acacia houten tuinset heb je overal in het gazon je drankje bij de hand. Of wat te denken van de cooling stones en wijnkoeler?

SALE SALE SALE

RELATIEGESCHENKEN
Zie SALE Artikelen

FUNNY HOLLAND

FEESTJE?
Klik hier voor info

Offerteaanvraag

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk anders onze catalogus en geef via het contact formulier aan om welk artikel het gaat, stuur daarbij je logo of afbeelding mee. We maken zo snel mogelijk een prijs of offerte.