Label dispenser box

Handig en functioneel!

Kartonnen dispenser

De Label Dispenser Box is gemaakt van stevig wit karton. Door het representatieve uiterlijk is het een mooi item voor gebruik op een balie in de showroom, in een winkel of op een bureau. Meer info >>

Sticker komt automatisch los van de backing

Verkrijgbaar in drie formaten

Sticker komt automatisch los van de backing

Gemaakt van stevig wit karton

Standaard witte uitvoering

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Dispenser box voor stickers

Heeft u stickers op rol laten maken? Gebruik dan de handige label dispenser box. Dit is een harde kartonnen dispenser. In deze hard kartonnen dispenser kunt u de stickers op rol plaatsen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de stickers plakken.

Stickers plakken is nog nooit zo eenvoudig geweest… Gebruik onze handige sticker dispenser en plak in een handomdraai een groot aantal stickers!

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een label dispenser box

2 + 1 =

Formaten dispensers

Verkrijgbaar in drie formaten. Daarom is even contact opnemen het handigst..

Afwerking

Geen

Voordeel

Sticker komt automatisch los van de backing.

Gebruik

Geschikt voor binnen.

Handige Label dispenser box voor Stickers op rol

Bestel samen met jouw Stickers op rol de handige Label dispenser box. Dit is een kartonnen dispenser, waar je de Stickers op rol eenvoudig in plaatst. Door aan de drager te trekken, komt de Sticker automatisch los van de backing. Plakken was nog nooit zo gemakkelijk! Bovendien bestel je de dispenser al vanaf één exemplaar.

Materiaal: Verpakkingskarton, wit
Gewicht: 550 gr./m²
Formaten: S: 6 x 16 x 16 cm – max. afmeting stickers: 1-5,5 cm breed, 10 cm hoog M: 8,5 x 16 x 16 cm – max. afmeting stickers: vanaf 5,5-8 cm breed, 10 cm hoog L: 10,5 x 16 x 16 cm – max. afmeting stickers: vanaf 8-10 cm breed, 10 cm hoog

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van label dispenser box.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This