Stickers op rol

Handig en functioneel!

Sticker op rol in dispenser

Stickers op rol maakt een einde aan het eindeloos pulken om een sticker van de vel te halen. De stickers worden op een rol geleverd in een handige stevige kartonnen dispenser. De sticker komt automatisch los van de backing. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Relatief kleine oplages snel geleverd

Verkrijgbaar met handige dispencer

Keuze uit papier en verschillende folies

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Snel en eenvoudig plakken

Stickers op rol maakt een einde aan het eindeloos pulken om een sticker van de backing te halen. De stickers worden op rol geleverd in een handige stevige kartonnen dispenser. De sticker komt automatisch los van de backing. Daar zorgt deze handige dispenser voor. Het plakken van stickers is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze sticker dispenser is in drie verschillende formaten verkrijgbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Eigen gepersonaliseerde stickers, promotiestickers, of andere soorten stickers. Bij ons is alles mogelijk. De stickers op rol kunnen indien gewenst in een gebruiksvriendelijke dispenser worden geleverd.

Sticker op rol in handige dispenser

Stickers op rol maakt een einde aan het eindeloos pulken om een sticker van het vel te halen. De stickers worden op rol geleverd in een handige stevige kartonnen dispenser. De sticker komt automatisch los van de backing. Daar zorgt deze handige dispenser voor. Het plakken van stickers is nog nooit zo makkelijk geweest. De dispenser zorgt ervoor dat de rol met stickers mooi beschermt blijft en super gemakkelijk afrolt.

Bedrukken van stickers

De stickers kunnen full color en op hoge resolutie worden afgedrukt. In elk gewenste vorm en zowel in grote als kleine oplages. Het bedrukken van stickers met je eigen logo of huismerk is helemaal in. Door de stickers te personaliseren geef je jouw product, merk of evenement een eigen smoel. Lever je bestand aan en wij maken de stickers op rol geheel naar jouw wens.

Stickers op rol folies

De stickers zijn op verschillende soorten folies te leveren: papier, glans, witte folie, transparante folie of zilver folie.

Stickers met een laminaat: extra bescherming

De stickers op rol zijn te voorzien van extra bescherming door middel van een laminaat. Zowel glanzend als mat laminaat. Nog niet voldoende? We kunnen de stickers zelfs voorzien van een UV werende beschermlaag. Een verlengde levensduur van stickers op rol die worden blootgesteld aan UV-licht. Het laminaat van een UV werende sticker heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van stickers op rol

4 + 5 =

Stickers op rol in doos

Vraag naar de mogelijke formaten. stickers op rol zijn in veel verschillende soorten afmetingen te verkrijgen. Het is wel afhankelijk van welk materiaal je het wilt laten maken. Daarom is even contact opnemen het handigst..

Afwerking

Met of zonder laminaat

Toepassing voor indoor gebruik

Waterafstotend

De vinylstickers zijn waterafstotend.

Gebruik

Voor binnen en buiten geschikt. Maar wij informeren u graag welk soort het beste bij uw doel past.

Op zoek naar kleine, losse Stickers?

Speciaal voor Stickers in het formaat van 3 tot 25 cm kun je ook kleine Stickers in iedere vorm en met en zonder pelrand bestellen. Kleine Stickers met een foto, logo of een andere afbeelding worden veel gebruikt voor kortlopende promoties.

Materiaal Mat papier, Glans papier, Witte folie, Transparante folie en Zilver folie
Bedrukking LEP-technologie
Maximale printbreedte 30 cm
Lijmlaag Permanent. Ondanks de permanente lijmlaag zijn de Stickers alleen voor kortlopende promoties.
Afwerking Schoon- en contoursnijden levering op rol. Folie wordt voorzien van glans of mat laminaat.
Indoor/outdoor Folie is geschikt voor outdoor, mits voorzien van laminaat. Uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor indoor
Extra Stickers op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 cm. De minimale afname voor dit product is 25 m. Let op: dit geldt per beeld.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van stickers op rol.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This