Stickers op rol

Stickers op rol

Stickers op rol maakt een einde aan het eindeloos pulken om een sticker van de vel te halen. De stickers worden op een rol geleverd in een handige stevige kartonnen dispenser. De sticker komt automatisch los van de backing. Daar zorgt deze handige dispenser voor. Het plakken van stickers is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze sticker dispenser is in verschillende formaten verkrijgbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Eigen gepersonaliseerde stickers, promotiestickers, of andere soorten stickers. Bij ons is alles mogelijk. De stickers op rol kunnen indien gewenst in een gebruiksvriendelijke dispenser worden geleverd.

Sticker op rol in handige dispenser

Stickers op rol maakt een einde aan het eindeloos pulken om een sticker van de vel te halen. De stickers worden op een rol geleverd in een handige stevige kartonnen dispenser. De sticker komt automatisch los van de backing. Daar zorgt deze handige dispenser voor. Het plakken van stickers is nog nooit zo makkelijk geweest. De dispenser zorgt ervoor dat de rol met stickers mooi beschermt blijft en super gemakkelijk afrolt.

Bedrukken van stickers

De stickers kunnen full color en op hoge resolutie worden afgedrukt. In elk gewenste vorm en zowel in grote als kleine oplages.  Het bedrukken van stickers met je eigen logo of huismerk is helemaal in. Door de stickers te personaliseren geef je jouw product, merk of evenement een eigen smoel. Lever je bestand aan en wij maken de stickers op rol geheel naar jouw wens.

Stickers op rol folies

De stickers zijn op verschillende soorten folies te leveren: papier, glans, witte folie, transparante folie of zilver folie.

Stickers met een laminaat: extra bescherming

De stickers op rol zijn te voorzien van extra bescherming door middel van een laminaat. Zowel glanzend als mat laminaat. Nog niet voldoende? We kunnen de stickers zelfs voorzien van een UV werende beschermlaag. Een verlengde levensduur van stickers op rol die worden blootgesteld aan UV-licht. Het laminaat van een UV werende sticker heeft een heldere en glanzende uitstraling.