Lichtbakposter

Je eigen poster in een lichtbak!

Lichtbakposters laten maken

Val meer op met een lichtbakposter. Met een reclameposter in een verlichte bak springt trekt uw reclameposter meer aandacht. Lichtbakposters worden bijvoorbeeld veel toegepast bij restaurants, bushokjes, billboards, cafetaria’s enzovoorts.

Posters in een lichtbak worden op een andere en hogere resolutie geprint dan bij standaard posters. Een hogere resolutie en meerdere inkten verhoogt de kleurintentie van de afbeelding/poster.

Het voordeel van een lichtbakposter is dat de posters een langere levensduur hebben. De posters worden minder blootgesteld aan (weer)invloeden van buiten. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Gemaakt van Backlit Polyester

Uitstekende lichtdoorlatendheid

Watervast en geschikt voor in- en Outdoor gebruik

Verkrijgbaar in negen formaten

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Poster in lichtbak, verlichte reclame

Verlicht jouw reclameposter met een luxe lichtbak. De lichtbak schijnt licht op de poster waardoor het extra aandacht trekt. Zowel binnen als buiten.

De verlichte display worden gemaakt van backlit polyester. Dat is een glanzende polyesterfilm van 0,21 mm dik. Dit zorgt voor een schitterende lichtdiffusie waardoor de lichtbakposter uitstekend geschikt is voor verlichte reclame.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een lichtbakposter of meerdere lichtbakposters

5 + 4 =

De kracht van verlichte reclame

Aandacht is alles waar het bij reclame om draait. Dat noemen we ‘blikvangers bij promotionele activiteiten’. En in het maken van blikvangers zijn we specialist. Dat hoort bij het vak signmaker.. Dus ben je opzoek naar verlichte reclameborden of posters? Schroom niet, we helpen je graag!

Materiaal Polyester
Bedrukking Latex
Maximale printbreedte 133 cm
Dikte 0,21 cm
Indoor / outdoor Indoor en outdoor
Waterafstotend Ja
Translucent Ja

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van lichtbakposter.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This