Zelfklevende poster

Jouw eigen ontwerp op groot formaat poster?

Posters laten maken

Snel en makkelijk een poster ophangen en verplaatsen? Met een zelfklevende poster kan dat. Je plakt de poster met het grootste gemak op en je haalt hem met hetzelfde gemak er weer af. Ideaal voor reclamecampagnes of tijdelijke acties. De posters worden ook veel gebruikt bij presentaties op bijvoorbeeld beurzen en evenementen.

Met een optimaal montagegemak zijn de zelfklevende posters erg populair. Te bevestigen op ramen, deuren, wanden, maar ook billboards. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Snel te plakken en herbruikbaar

Geschikt voor in- en Outdoor gebruik

Voorzien van stickerlijmlaag

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Print op zelfklevende posters

Een zelfklevendeposter kun je perfect gebruiken als affiche of bijvoorbeeld raambiljet. Het gemak van deze poster is dat het zelfklevend is. Hierdoor hang je de poster gemakkelijk op maar verwijder je de poster ook zo weer.

Een zelfklevende poster geheel op maat gemaakt om jouw reclame uitingen pakkend en met uitstraling over te brengen.

De zelfklevende zijn ook goed toe te passen voor bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan feestelijke gelegenheden, beurzen, festivals of bijeenkomsten.

Hoe kondig jij jouw party of bruiloft aan? Wij maken graag een zelfklevende aankondigings-poster voor je op. Pakkend en met een doeltreffende boodschap. Dan levert jouw poster de meeste attentiewaarde op.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een poster of meerdere zelfklevende posters

14 + 7 =

Bestel zelfklevende posters

Optimaal gemak. De zelfklevende posters zijn erg handig in gebruik. Ze zijn verplaatsbaar en herbruikbaar! Zowel binnen als buiten creëer je jouw pakkende reclameboodschap.

 

Materiaal PVC
Bedrukking UV-print
Maximale printbreedte 133 cm
Lijmlaag Transparant, verwijderbaar met noppenstructuur
Plakinstructie Uitsluitend droog plakken op vlakke ondergronden
Indoor / outdoor Indoor en outdoor
Translucent Nee
Extra Je kunt het maximaal een aantal keren opnieuw plakken.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van zelfklevendeposter.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This