Whiteboard

Whiteboard met je eigen opdruk!

Whiteboard als presentatie

In elke vergader- of kantoorruimte zie je er wel een staan. Het whiteboard. Ideaal om als planbord of inspiratiewand te gebruiken. Het is een veelzijdig product wat door veel kantoorlui dagelijks wordt gebruikt. Werk je ideeen en ontwerpen uit of gebruik het bord om op te plannen. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Keuze uit vijf formaten

Gemaakt van robuust Lenta Steel

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Whiteboards voor vergaderingen en presentaties

Hét hulpmiddel bij vergaderingen of presentaties. Er zijn weinig kantoorruimten waar je geen whiteboard aantreft. Dat komt omdat een whiteboard je niet alleen helpt bij het visualiseren van je ideeën, maar eigenlijk zo veelzijdig is dat je die overal van pas komt. Notities, planningen, tekeningen, je kunt zo gek niet bedenken of een whiteboard wordt erbij gehaald.

Het perfecte scrumboard

Scrum is tegenwoordig de methode bij het uitvoeren van projecten. Dan is het gebruik van een whiteboard als scrumboard een van de eerste benodigdheden. Het ultieme planboard om zo maar te zeggen. Je houd er dagelijks op bij wat je wilt gaan doen, wat je gedaan hebt en wat de eventuele actiespunten zijn.

Print op magnetisch whiteboard

Magnetische whiteboards kun je goed gebruiken om iets met magneten op het bord te hangen. Maar hoe vet is het als je een whiteboard met eigen opdruk hebt. Oftewel je eigen ontwerp geprint op whiteboard. Zo heb je bij presentaties en vergaderingen je eigen unieke uitstraling. Van die kleine dingen die indruk maken.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen voor een whiteboard met eigen ontwerp

7 + 14 =

Een whiteboard met ontwerp

Vraag naar de mogelijke formaten en vormen. Bij whiteboards of scrumboards is er veel mogelijk. Vraag daarom om advies!

Afwerking

Indoor: Machinaal opgespannen

Outdoor: Handmatig opgespannen

Bevestiging

Afhankelijk van het materiaal. Neem even contact met ons op dan informeren wij je over de mogelijkheden.

Gebruik

Voor binnen en buiten geschikt. Maar wij informeren u graag welk soort het beste bij uw doel past.

Wat ga jij doen met een whiteboard?

Dat is eigenlijk de eerste vraag. Natuurlijk om met een whiteboardmarker aantekeningen te kunnen maken. Maar er is meer mogelijk. Want heb je een bord nodig waar je een paar aantekeningen op wilt maken, of een waar je hele brainstormsessies op kwijt wilt. Wil je dat de whiteboard wordt voorzien van een eigen ontwerp of print? Bij het kopen van een whiteboard komt net iets meer kijken en daar informeren we jou graag over.

 

Formaten 60 x 100 cm, 60 x 150 cm, 100 x 120 cm, 120 x 150 cm, 120 x 200 cm
Materiaal LentaSteel®
Gewicht 8 kg./m2
Brandcertificaat Nee
Bedrukking Latex
Dikte 3 mm
Afwerking Voorzien van whiteboard laminaat
Indoor/outdoor Indoor

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor een whiteboard of planningsbord

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

whiteboards voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This