Kleding bedrukken


Kleding bedrukken

Kleding laten bedrukken? Reclamemeester.nl bedrukt, kleine of grote aantallen textiel met verschillende druktechnieken. Bedrijfskleding, t-shirts, sweaters, jassen, sportkleding, etc. Alle soorten, kleuren en maten. Wij bedrukken de kleding in eigen huis met transferpersen. Al meer dan 15 jaar ervaring met het bedrukken van kleding.

Wat wil je laten bedrukken?

Kijk gerust in ons uitgebreide assortiment van bedrijfskleding. Kies je eigen soort werktextiel uit en wij bedrukken het met een logo en/of slogan naar wens. Jouw eigen uitstraling. Persoonlijk, zakelijk en professioneel.  Van de bouw tot in de zorg lopen mensen in ons bedrukte werkkleding.

Kleding voor in de zorg bedrukken

Geef jouw clienten of patienten een vertrouwd gevoel met jouw eigen opdruk op kleding voor in de zorg.

Kleding voor in de horeca laten bedrukken

Laat jouw klanten zien door wie ze bediend worden en laat een onvergetelijke indruk achter met bedrukte horecakleding.

Werkkleding voor in de bouw

Laat je opdrachtgever zien wie er van jouw bedrijf aan het werk zijn..

Sponsorkleding laten bedrukken

Een unieke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Sponsors worden op menig sportveld zeer gewaardeerd. Menig voetbalvereniging laat haar sportkleding bedrukken met gesponsord geld in ruil voor reclame op voetbalkleding. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Zie onderstaande link voor onze complete aanbod promotionele kleding.

(zie catolugus)


Bedrukte kleding

Wilt u meer informatie over het bedrukken van kleding? Neem vrijblijvend contact met ons op. Er is op het gebied van bedrukte kleding veel mogelijk. Denk aan sportkleding, sponsorkleding, werkkleding, zorgkleding, etc. Daar adviseren wij u graag over.

Zie onze uitgebreide catalogus voor de diverse soorten kleding.