Etiketten of Stickers op rol

Hoe aantrekkelijk is jouw product?

Etiketten en stickers op verpakking

Etiketten zijn erg bepalend bij een eerste indruk van een product. Het bepaald in grote mate de aantrekkelijkheid. De beslissing om een product te kopen hangt af van de look en van het etiket wat op een product wordt geplakt. Het vormt een belangrijk onderdeel van de marketing. Immers een product kopen wordt vaak in fracties van seconden bepaald. Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Grote en kleine oplage mogelijk vanaf 1 rol

Papier of vinylstickers

Variabele Data Printing mogelijk

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Etiketten gepersonaliseerd

Als bedrijf wilt u zich vast onderscheiden. Een goede manier om dat te doen is zoveel mogelijk personaliseren. Door meer te personaliseren geeft u een geheel eigen uitstraling aan uw producten, diensten en merken.

Keus uit hoogwaardige folies

De etiketten kunt u bestellen op zelfklevend papier, transparante folie, witte of zilverfolie. Er zijn legio mogelijkheden bij de toepassing van etiketten. Zo kunt u voor beschrijfbare etiketten kiezen voor een beschrijfbare folie waar papier als basismateriaal wordt gebruikt. Heeft u liever slijtvaste etiketten? geen probleem daar zijn weer andere soorten etikettenfolie voor beschikbaar. De etiketten kunnen ook op rol worden geleverd. De rollen zijn geschikt voor de etiketteermachine.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een etiketten

7 + 14 =

Materiaal

Vraag naar de mogelijke formaten. Stickers en etiketten zijn in veel verschillende soorten afmetingen te verkrijgen. Het is wel afhankelijk van welk materiaal je het wilt laten maken. Daarom is even contact opnemen het handigst..

Lijmlaag is permanent

Toepassing: kortlopende promoties

Afwerking: voorzien van mat of glanslaminaat

Bevestiging

Afhankelijk van het materiaal. Neem even contact met ons op dan informeren wij je over de mogelijkheden.

Gebruik

Voor binnen geschikt. Maar wij informeren u graag welk soort het beste bij uw doel past.

Etiketten met eigen look

Etiketten zijn de belangrijke eerste indruk van veel producten. De beslissing om een product te kopen wordt in een fractie van een seconde genomen. Wat is een beter middel om indruk te maken dan een uniek, aantrekkelijk Etiket met een eigen look?

Materiaal Mat papier, Glans papier, Zilverfolie, Witte folie en Transparante folie
Bedrukking LEP-technologie
Maximale printbreedte 30 cm
Lijmlaag Permanent
Afwerking Schoon- en contoursnijden, levering op rol of op vellen van maximaal 30 x 26 cm. Folie wordt voorzien van glans of mat laminaat
Indoor/outdoor Folie is geschikt voor outdoor, mits voorzien van laminaat. Uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor indoor.
Extra Etiketten op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 cm
Let op Kan mogelijk verkleuren door UV licht

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van etiketten.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This