Etiketten

Etiketten

Etiketten zijn erg bepalend bij een eerste indruk van een product. Het bepaald in grote mate de aantrekkelijkheid. De beslissing om een product te kopen hangt af van de look en van het etiket wat op een product wordt geplakt. Het vormt een belangrijk onderdeel van de marketing. Immers een product kopen wordt vaak in fracties van seconden bepaald.

Personaliseren en flexibiliteit

Als bedrijf wilt u zich vast onderscheiden. Een goede manier om dat te doen is zoveel mogelijk personaliseren. Door meer te personaliseren geeft u een geheel eigen uitstraling aan uw producten, diensten en merken.

Keus uit hoogwaardige folies

De etiketten kunt u bestellen op zelfklevend papier, transparante folie, witte of zilverfolie. Er zijn legio mogelijkheden bij de toepassing van etiketten. Zo kunt u voor beschrijfbare etiketten kiezen voor een beschrijfbare folie waar papier als basismateriaal wordt gebruikt. Heeft u liever slijtvaste etiketten? geen probleem daar zijn weer andere soorten etikettenfolie voor beschikbaar. De etiketten kunnen ook op rol worden geleverd. De rollen zijn geschikt voor de etiketteermachine.