Gevelvlag

Een blikvanger aan de gevel!

Gevelvlaggen

Val op met een pakkende gevelvlag. Een gevelvlag is een rechthoekige vlag. Ideaal om snel en voordelig in te zetten. Het enige wat u nodig heeft is een gevelhouder en een gevelstok. U bevestigt binnen een handomdraai de vlag aan de gevelstok.

Meer info >>

Scherpe afdruk in hoge resolutie

Sterke kwaliteit

Ruime keuze

Snelle service

Eventueel hulp bij opmaak

Snel contact? Bel 06 22 737 861

Een gevelvlag als blikvanger aan de gevel

De gevelvlag is geheel naar eigen smaak op te maken. In alle kleuren ontwerpen. Bepaal zelf welke opmaak u aan de rechterkant of aan de linkerkant wilt. U kunt uit twee verschillende soorten vlaggendoek kiezen. Kiest u voor een longlife doek, dan krijgt u een vlag waarvan de stof extra sterk is en niet gezoomd hoeft te worden . Maar u kunt ok voor de standaard stof kiezen.

Meer productinformatie >>

Prijs/offerte opvragen van een vlag voor aan de gevel

11 + 3 =

Online je gevelvlag kopen

Met een creatief ontwerp ga je zeker opvallen. Dat doet een gevelvlag sowieso, maar met een eigen logo of ontwerp trek je nog meer de aandacht van voorbijgangers. Hoe ga jij je gevel aankleden? Vergeet in ieder geval niet om een plek voor een mooie gevelvlag vrij te houden.

 

Materiaal Flag Flag longlife
Gewicht 110 gr./m2 115 gr./m2
Brandcertificaat B1 Geen
Bedrukking Sublimatie Sublimatie
Formaten 100 x 70 cm, 150 x 100 cm 200 x 100 cm en 225 x 150 cm 100 x 70 cm, 150 x 100 cm 200 x 100 cm en 225 x 150 cm
Afwerking Band, koord en lus. Je hebt de keuze uit afwerking aan de linker- of rechterzijde van jouw vlag. Band, koord en lus. Je hebt de keuze uit afwerking aan de linker- of rechterzijde van jouw vlag.
Translucent Ja, tot 98% Ja, voor 95%
Levensduur Drie tot vier maanden, tot windkracht zes Drie tot vijf maanden, tot windkracht zes

Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor het maken van éen of meerdere gevelvlaggen.

Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor u. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen. Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

;

Vrijblijvend meedenken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Spandoeken voor grote en kleine bedrijven

;

Zowel particulier als zakelijk

Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor u alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor u aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

info@reclamemeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde

Pin It on Pinterest

Share This