Banners en doeken

Voor de mooiste banner aan gevel of losstaand!

Banners en doek Full Color bedrukt

Bestel nu voor een scherpe prijs je Doeken en Banners. Klein of Groot, enkelzijdig of dubbelzijdig, recht of contour gesneden of voor indoor- of outdoor toepassingen. Op digitaal gebied kunnen wij elke print techniek aanbieden.

Bekijk de mogelijkheden >>

Persoonlijk advies of maatwerk?
Geen probleem, we leveren ook op maat. Neem gerust contact met ons op of stuur je vraag via het contactformulier.

Snel contact: 06 22 737 861

Een banner bestellen is eenvoudig

Bekijk ons aanbod en geef je wensen door. Heb jij je opmaak al helemaal klaar, dan is het een kwestie van uploaden en wij gaan voor jou aan de slag.

Print de mooiste banners in hoge resolutie.

Jij vraagt, wij printen! Kies uit de volgende printtechnieken: UV print, latex print of sublimatie. Bij UV print ‘ligt’ de print als het ware op het doek, terwijl wij bij sublimatie de inkt in het doek fixeren. Hierdoor is de print flexibel en zelfs enigszins rekbaar. De mooiste resultaten geprint op alle soorten banners. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Doeken en banners zijn veelgebruikte manieren voor de toepassing van buitenreclame. Wij denken graag met je mee wat de meest geschikte vorm is voor de boodschap die jij uit wil dragen.

Muursticker

Lichtbakplaat

Stoepbord

Upload je bestand en wij gaan voor jou aan het werk!

  Dat is handig! Je hoeft alleen maar je bestand te uploaden en je emaildres door te geven. Wij controleren het bestand. Dat voorkomt teleurstellingen!

  Hoe werkt het bestellen:

  • Upload en verstuur je bestand met afbeelding, foto of ontwerp
  • Wij controleren je aanvraag
  • We maken een voorstel/offerte
  • Na akkoord sturen we een factuur
  • Na betaling wordt je bestelling geproduceerd en geleverd

  Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor jou. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers. Producten waar uw klanten niet omheen kunnen.

  Veelzijdig, professioneel en verassend. Toepassingen en oplossingen op het gebied van Print en drukwerk, huisstijl en websites.

  ;

  Vrijblijvend meedenken

  ;

  Werkgebied heel Nederland

  ;

  Voor grote en kleine bedrijven

  ;

  Zowel particulier als zakelijk

  Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor jou alles op het gebied van Sign een oplossing bieden. Vergeet alle termen als: Merkbeleving, identiteit, marketing, huisstijl, communicatie, internet, branding of campagnes. We gaan gewoon voor jou aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

  info@reclamemeester.nl

  06 22 737 861

  Ringweg Oost 41, Noordwolde

  Pin It on Pinterest

  Share This