Belettering

Belettering

Hét visitekaartje van je bedrijf of organisatie is o.a. autobelettering. De voertuigen zijn dagelijks onderweg en hebben daarmee veel contact momenten. Tegen relatief lage kosten zijn de auto’s dan ook de reclamemakers met de hoogste attentiewaarde. Samen met andere communicatiemiddelen maken zij de huisstijl compleet. We zullen eerst uitvoerig de wensen met je bespreken. Op basis hiervan maken wij een ontwerp met een bijpassende offerte. De uiteindelijke belettering van uw bedrijfsauto wordt uitgevoerd door een professioneel sign montage team. Zij zorgen voor de uitvoering en montage van de reclame.

Autoreclame

In de wijde omgeving van Wolvega, Steenwijk en Heerenveen zijn we actief in het verzorgen van autobelettering. Nauwkeurig en professioneel verzorgen wij het complete carwrapping pakket. Oftewel van eenvoudige autosticker tot het volledig carwrappen van voertuigen. Zie filmpje voor details.

Offerteaanvraag

De belettering van een voertuig is niet iets waar zo even een prijs voor is af te geven. Daar hebben we meer gegevens voor nodig. Om wat voor auto gaat het, type, bouwjaar etc. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren snel!


Personenauto’s

Bedrijfsauto’s

Vrachtwagen’s

Landbouwvoertuigen