Website laten maken

Responsive design: Mobielvriendelijk!

Een goede website is meer dan een online visitekaartje voor je bedrijf. Je zet je bedrijf online op de kaart en maakt het zichtbaar voor een groot publiek. Door functionaliteit, design en relevante inhoud goed te combineren, heb je een krachtig marketingtool in handen. Anno 2020 onmisbaar!

De voordelen van een website

Een website is het pefecte online platform om je kennis en kunde te presenteren. Blink uit in jouw vakgebied en straal autoriteit uit met een professioneel design.

Bekijk de mogelijkheden >>

Snel contact: 06 22 737 861

Reclamebureau om je website te laten maken

Van het maken van een website tot het opmaken van een complete huisstijl. Of een combinatie van beiden. Createurs op het gebied van vormgeving eEn met meer dan 15 jaar ervaring in de sign branche, voldoende ervaren in het maken van websites met een responsive webdesign.

Wat kost het laten maken van een website?

Een eenvoudige website heb je al vanaf 499,-. Je website wordt gebouwd in wordpress. WP is een van de meest gebruikte CMS-systemen wereldwijd. Met dit Content Management Systeem kun je snel en eenvoudig je content kunt beheren. Zonder ICT-achtergrond of kennis van html, CSS of andere programmeertalen! Het meest lastige stukje werk van het bouwen van een website wordt voor je geregeld. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over hosting, templates, installatie, plugins, vormgeving, webdesign, etc.

Neem gerust contact met ons op, zodat we een beeld krijgen bij jouw wensen. Zo kun je denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Contactformulier (evt met recaptcha)
 • Favicon
 • Koppeling google analytics
 • SEO vriendelijk
 • Sitemap
 • Cookies pop up
 • Verzorgen google indexering
 • Bewerken afbeeldingen
 • Opmaak logo

 

 

Responsive webdesign

Een responsive webdesign levert gebruikers een optimale gebruikerservaring. Jouw website wordt op alle verschillende soorten devices met behulp van flexibele grids geschaald. Alle elementen van een webpagina passen zich aan de schermgrootte aan van verschillende apparaten, zoals het beeldscherm van een desktop, laptop, ipad of smartphone. Websites die wij opleveren zijn voorzien van een responsive webdesign. Mobiel vriendelijk dus.

 

   

   

  Waarom Reclamemeester kiezen?

  N

  Meer dan 15 jaar ervaring in Print, druk- en sign

  N

  Van visitekaartje tot gevelbelettering

  N

  Flinke dosis creativiteit

  N

  Snel en persoonlijk contact

  N

  Altijd net dat beetje extra...

  Het effect van een goede website

  • Een goede site levert je doorgaans meer bezoekers op en vergroot de kans op meer omzet
  • Een website in wordpress is dynamisch. Je past het eenvoudig en snel aan op ieder gewenst moment. Zo blijf je accuraat, actueel en up to date.
  • Met een website vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf op internet
  • Met een website biedt je gebruikers de mogelijkheid tot interactie.

  Waarom is een website laten maken zo belangrijk? #5 redenen op een rijtje:

   

  #1 Jouw bedrijf vindbaar maken

  Het is natuurlijk niets nieuws onder de zon. In het huidige digitale tijdperk wordt alles verder geautomatiseerd en kunnen we de ontwikkelingen bijna niet meer volgen. Maar een ding staat vast. Heb je als bedrijf geen website dan wordt het een stuk lastiger om jou online te vinden. En zeg nou zelf, hoe zoek jij als je iets wilt weten? Google misschien? Dan wil je toch ook dat jouw bedrijf naar voren komt in de zoekresultaten van zoekmachines? Met een goede website vergroot je online jouw naamsbekendheid en levert jouw online platform je nieuwe klanten, bezoekers of cliënten opleveren.

   

  #2 Je website als communicatiekanaal

  Een website is een ideaal communicatiekanaal. Laat zien en lezen wat je doet en waar je goed in bent. Door dat eens goed op een rijtje te zetten en uit te werken komt er vanzelf een structuur hoe jij je website kunt inrichten. Overzicht is het toverwoord. Want bezoekers op een website die door de bomen het bos niet zien haken snel af. De kunst van het communiceren. Helder, transparant en gestructureerd. Noem het de basis ingrediënten bij het maken van een website.

   

  #3 Verhoog je bereikbaarheid

  Onbereikbaarheid is toch echt een bron van irritatie. Dat behoeft weinig uitleg. En we zullen ook zeker niet zeggen dat een website deze irritaties voorkomt. Toch biedt een contactformulier op je website een tijdelijke oplossing. Je geeft namelijk wel de mogelijkheid tot het stellen van een vraag. Dat is toch beter dan het gevoel geven voor een dichte deur te staan. Dus ja, verhoog je bereikbaarheid met een contactformulier, maar wacht niet te lang met antwoord geven!

   

  #4 Onderscheidend en anders

  Goed voor de dag komen. Het liefst anders en doeltreffend. Een website geeft je alle mogelijkheden om je diensten en producten, maar ook je boodschap op een pakkende en doeltreffende manier te presenteren. Bedenk goed welke vorm het beste bij jouw identiteit past. Soms uniek, soms met een vleugje humor of soms met een harde en zakelijke toon. Dat kan met content, maar ook met kleuren, afbeeldingen, indeling, filmpjes etc.

   

  #5 Een eigen website zorgt voor gemak

  Het klinkt zo eenvoudig, en dat is het ook. Voorzie je website van relevante informatie en je zult zien dat het telefoonverkeer afneemt. Waarom? De meeste antwoorden zijn te vinden op je website. Zo simpel is het eigenlijk. Content is niet alleen hot voor de vindbaarheid in google, het geeft je ook een hoop gemak.

   

  Conclusie

  Een website laten maken verdient zich snel terug.

  Visuele communicatie: Hier kunnen we jou misschien bij helpen…

  Google search consol

  Als sitebeheerder, SEO specialisten, marketeers, websitebouwer, ontwikkelaar is deze tool van Google onmisbaar. Krijg inzicht in hoe google je site ziet en wat je kunt doen om je website technisch en functioneel te verbeteren.

  Bekijk of er problemen zijn met indexeren en ontvang meldingen. Hoe is jouw website geoptimaliseerd? Gebruik jij al google search console? Het is een gratis dienst van onze zoekreus!

  Portfolio

  Met een uitgebreid portfolio visualiseer je vaardigheden, die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf. Mensen laten zien wat je kan, door tentoon te stellen wat je hebt gedaan.

  Hoe? Daar zijn legio manieren voor. Denk aan een fotoslider, album, galerij. Maar ook een presentatie op papier op A0 formaat of een folder kun je uitstekend gebruiken voor een portfolio.

  SEO

  Search Engine Optimization staat voor zoekmachineoptimalisatie. Je verbetert de website zodanig dat zoekmachines je website beter kunnen lezen én begrijpen. Dat zorgt uiteindelijk voor een betere ranking. Dus een betere vindbaarheid!

  Heb je een vraag?

  Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen en te versturen.

  12 + 8 =

  Natuurlijk mag je ons mailen....

  ….Maar we staan je ook graag telefonisch te woord. Dus heb je een vraag, schroom niet. We helpen je graag verder. Liever een whatsapp berichtje? Ook dat is geen probleem!

  Mobiel nummer: 06 22 737 861

   

  Van alle markten thuis. Met een flinke dosis creativiteit, kennis en ervaring realiseren we de mooiste producten voor jou. Van kleding bedrukken tot gevelpanelen. Van visitekaartjes tot folders en flyers.

  De kracht van vormgeving in combinatie met webdesign levert mooie resultaten op. Met aandacht voor SEO. Zoekmachine optimalisatie voor een betere vindbaarheid in google.

  ;

  Vrijblijvend meedenken

  ;

  Werkgebied heel Nederland

  ;

  Voor grote en kleine bedrijven

  ;

  Zowel particulier als zakelijk

  Reclamebureau met een uitgebreid netwerk. Zo kunnen wij voor jou -voor alles op het gebied van websites en design een oplossing bieden.

  Hosting, html, templates, huisstijl, xml, css, WordPress of configuratie. We gaan gewoon voor jou aan het werk. De rest komt dan vanzelf..

  info@reclamemeester.nl

  06 22 737 861

  Ringweg Oost 41, Noordwolde

  Pin It on Pinterest

  Share This